Akryl & Gelénaglar
Våra nagelterapeuter jobbar med akryl av märkena REQ & Lilly Nails & gelé av märket Lilly Nails.
Akryl/gelé förlängning eller förstärkning är för dig som vill ha långa och/eller väldigt hållbara naglar. Priset varierar beroende på design.
Återbesök gör vi endast på akryl- eller gelénaglar gjorda på vår salong. Har du redan akrylnaglar eller gelénaglar gjorda någon annanstans så måste vi först ta bort det gamla materialet för att sedan göra ett nytt set. Detta pga att vi inte vet vad för material som använts och hur grundarbetet är gjort. Dvs vi tar inga risker med hygienen och vill därför inte "sätta vår stämpel" på någon annans jobb. Vi måste kunna stå för vårt arbete och hoppas att ni kan förstå och uppskatta detta.

Gellack
Våra nagelteraputer gör även gellack på naturlig nagel. Denna behandling är en manikyr med gelélack som är mycket hållbart men ändå flexibelt och känns naturligare än akryl & gelé. Gellack är för dig som inte vill ha så långa naglar och en naturligare känsla.
Vi finns med på Nagelsalonger.com

Singlefransar innebär att man fäster en syntetisk frans på varje mogen frans. Vår fransstylist använder lim & fransar från Lash for Lash.

Volymfransar
innebär att man fäster ett knippe syntetiska fransar på varje mogen frans. Vår fransstylist använder lim & fransar från Lash for Lash.

Elleebana Lashlift
innebär att man böjer fransarna permanent och i samband med detta kan man även färga fransarna.

Ansiktsbehandling
120 min (Ansikte, hals, dekoltage) rengöring, peeling, ånga, portömning,
AHA syra, örtbeh, vävnadsdränage, massage, mask, ögontillägg & produkter för 2 veckor förbrukning hemma. Konsultation och hudvårdsråd ingår.
90 min (Ansikte) Rengöring, peeling, ånga, portömning, AHA-syra, örtbeh, vävnadsdränage eller massage och mask.

Ultralift HIFU
är en ny behandlingsmetod som med en högintensitets fokuserad ultraljudsvåg stramar upp huden på djupet, det närmaste ansiktslyft man kan komma utan kirurgi. Resultatet varar i 2-3 år och behandlingen tar endast ca 60 minuter.
Fördelar: Ingen kirurgi. Vanligtvis behövs endast 2 behandlingar per område  på olika djup. Ingen speciell efterbehandling krävs. Naturlig åtstramningsprocess
Behandling: Rynkreducering-Hudåtstramning-Hudföryngring-Ansiktslyftning

Vaxning
görs med vax innehållandes papayaextrakt som verkar hårhämmande. Vår hudterapeut har många års erfarenhet av vaxning ooch jobbar därför snabbt & vant.

Paraffinbad
Ett paraffinbad är en behandling som hjälper dig som har torra och fnasiga händer.
Paraffinbadet hjälper också dig som liter av artros eller värk i lederna i händerna.
Boka som ensam behandling eller komplettera med det samtidigt som du gör någon annan behandling hos oss. Uppge alltid vid bokning om du vill lägga till paraffinbad.

Denna sidan är under uppbyggnad. Har du några frågor om de behandlingarna som ännu inte fått någon förklaring hänvisar vi till att höra av dig till respektive utövare. Under fliken kontakt/tidsbokning hittar du vem som utför vilken behandling.