Untitled-4

Fettfrysning

Fettfrysning är en icke-kirurgisk, icke-invasiv teknik, där man fryser ner fettcellerna på behandlingsområdet och kan då bli av med ca 20-40% av fettcellerna på det specifika området efter endast en behandling, utan att skada huden eller kringliggande vävnad.
Resultatet kan variera och är individuellt.

Fettfrysning är inte en bantningsmetod utan passar bäst för dig som är nära din optimala vikt men fortfarande inte lyckats att med kost eller träning få bort det envisa fettet från enstaka områden. Det är då möjligt med den här metoden att punktförbränna bort fettcellerna vilket man inte kan med kost eller träning. Läs mer om fettfrysningen --> HÄR <--

PResentkort

Info om hur vi hanterar presentkort:
-Presentkort säljes på plats i salongen under salongens öppettider: Måndag-Torsdag 10-18.
-Alla är egna företagare på salongen så är det viktigt att du köper presentkort hos just den personen som behandlingen sedan ska bokas hos.
-Betalning sker via Swish hos oss.
-Presentkort kan ej bytas tillbaka mot pengar.
-18-års gräns gäller på våra behandlingar vilket innebär att om en minderårig ändå skulle få ett presentkort så kommer behandling att nekas. Bokas tid i förälders namn och och det visar sig att minderårig dyker upp på behandlingstiden så kommer hela beloppet för bokad behandling debiteras
och behandling nekas.

Vill du har mer info så är du självklart välkommen in och prata med oss på plats.

 Gelé & Polygelnaglar
Våra nagelterapeuter jobbar med Gelé av märkena Just Nails & Semilac samt Polyacryl gel av märket GlamLac.
Gelé/polyacryl gel förlängning eller förstärkning är för dig som vill ha långa och/eller väldigt hållbara naglar. Priset varierar beroende på design.
Återbesök gör vi endast på  gelé/polyacryl naglar gjorda på vår salong. Har du redan naglar gjorda någon annanstans så måste vi först ta bort det gamla materialet för att sedan göra ett nytt set. Detta pga att vi inte vet vad för material som använts och hur grundarbetet är gjort. Dvs vi tar inga risker med hygienen och vill därför inte "sätta vår stämpel" på någon annans jobb. Vi måste kunna stå för vårt arbete och hoppas att ni kan förstå och uppskatta detta. Alla priser hittar du under menyfliken "PRISLISTA"

Gellack
Våra nagelterapeuter lackar även gellack på naturlig nagel. Denna behandling är en manikyr med gelélack som är mycket hållbart men ändå flexibelt och känns naturligare än gelé. Gellack är för dig som inte vill ha så långa naglar och en naturligare känsla fast med ett lack som håller ca3-4 veckor (hållbarhet beror på livsstil och kan variera).
Vi arbetar med gellack av märkena Lilly Nails & Semilac.
En gellacksbehandling  tar mellan 45 min-60min och kostar 525kr.


Vi finns med på Nagelsalonger.com

Singlefransar innebär att man fäster en syntetisk frans på varje mogen frans. Vår fransstylist använder lim & fransar från Lash for Lash.

Volymfransar
innebär att man fäster ett knippe syntetiska fransar på varje mogen frans. Vår fransstylist använder lim & fransar från Lash for Lash.

Elleebana Lashlift
innebär att man böjer fransarna permanent och i samband med detta kan man även färga fransarna.

Ansiktsbehandling
120 min (Ansikte, hals, dekoltage) rengöring, peeling, ånga, portömning,
AHA syra, örtbeh, vävnadsdränage, massage, mask, ögontillägg & produkter för 2 veckor förbrukning hemma. Konsultation och hudvårdsråd ingår.
90 min (Ansikte) Rengöring, peeling, ånga, portömning, AHA-syra, örtbeh, vävnadsdränage eller massage och mask.

Ultralift HIFU
är en ny behandlingsmetod som med en högintensitets fokuserad ultraljudsvåg stramar upp huden på djupet, det närmaste ansiktslyft man kan komma utan kirurgi. Resultatet varar i 2-3 år och behandlingen tar endast ca 60 minuter.
Fördelar: Ingen kirurgi. Vanligtvis behövs endast 2 behandlingar per område  på olika djup. Ingen speciell efterbehandling krävs. Naturlig åtstramningsprocess
Behandling: Rynkreducering-Hudåtstramning-Hudföryngring-Ansiktslyftning

Vaxning
görs med vax innehållandes papayaextrakt som verkar hårhämmande. Vår hudterapeut har många års erfarenhet av vaxning ooch jobbar därför snabbt & vant.

Denna sidan är under uppbyggnad. Har du några frågor om de behandlingarna som ännu inte fått någon förklaring hänvisar vi till att höra av dig till respektive utövare. Under fliken kontakt/tidsbokning hittar du vem som utför vilken behandling.