Untitled-4

Naglar

Vi har tre tjejer som gör gelénaglar och gellack på salongen: Alma, Andrea och Joanna.

Kontaktuppgifter och bokningsinfo hittar du HÄR

Gelé

Våra nagelterapeuter jobbar med Gelé av märkena Just Nails & Semilac samt Polyacryl gel av märket Semilac.
Gelé/polyacryl gel förlängning eller förstärkning är för dig som vill ha långa och/eller väldigt hållbara naglar. Priset varierar beroende på design.
Återbesök gör vi endast på  gelé/polyacryl naglar gjorda på vår salong. Har du redan naglar gjorda någon annanstans så måste vi först ta bort det gamla materialet för att sedan göra ett nytt set. Detta pga att vi inte vet vad för material som använts och hur grundarbetet är gjort. Dvs vi tar inga risker med hygienen och vill därför inte "sätta vår stämpel" på någon annans jobb. Vi måste kunna stå för vårt arbete och hoppas att ni kan förstå och uppskatta detta. Alla priser hittar du under menyfliken "PRISLISTA"

gellack

Våra nagelterapeuter lackar även gellack på naturlig nagel. Denna behandling är en manikyr med gelélack som är mycket hållbart men ändå flexibelt och känns naturligare än gelé. Gellack är för dig som inte vill ha så långa naglar och en naturligare känsla fast med ett lack som håller ca3-4 veckor (hållbarhet beror på livsstil och kan variera).
Vi arbetar med gellack av märkena Lilly Nails & Semilac.
En gellacksbehandling  tar mellan 45 min-60min och kostar 525kr.